Fotopersbureau Steenwyck
Image default
Evenementen

Uitverkocht Koloniefeest bomvol gezelligheid en muziek

Het was zaterdagavond dan eindelijk zo ver.. Het Koloniefeest in Willemsoord opende om 19:00 haar deuren voor het publiek.

De weergoden waren gunstig gezind en de kaartverkoop liep op het laatste moment zo hard dat de organisatie al vrij snel na aanvang moest mededelen dat het feest was uitverkocht.
Nadat de stroom aan bezoekers toenam werd het steeds gezelliger. De band Summerland coverde de mooiste nummers waar het publiek van kon genieten en om 22:00 stroomde de megatent vol toen Jannes het podium op kwam.
Gedurende het feest die tot in de late uurtjes zal gaan duren komen onder andere Mooi Wark, Ronnie Ruysdael en Snollebollekes nog voorbij.
Ook de rock liefhebbers kwamen niks tekort in de rock tent, zij werden getrakteerd op optredens van Red Smoke en Dilana Smith.

De organisatie verwacht zo’n 2000 bezoekers waarmee het terrein dan ook echt vol is. Zij vinden het niet verantwoord om nog meer mensen toe te laten uit het oogpunt van veiligheid.
Het feest trekt een zeer brede doelgroep aan, zowel jong als oud is te vinden op het terrein die volop mee geniet van de echte klassiekers.

Steenwijkerland.Nieuws.nl

Originele URL en meer foto’s: https://steenwijkerland.nieuws.nl/nieuws/24821/uitverkocht-koloniefeest-bomvol-gezelligheid-en-muziek-fotoreportage/

Gerelateerde berichten

Kingdance Festival in Zwolle druk bezocht

Colin

Uitverkocht muziekfestival in Blokzijl zorgt voor enorme gezelligheid

Colin

Schoolgala CSG Eekeringe op Markt in Steenwijk druk bezocht

Colin

Deze website gebruikt cookies om de bezoekervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hier akkoord mee gaat, maar je kan altijd de site verlaten. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy