Fotopersbureau Steenwyck
Lokaal

Promotievideo wervingsactie Brandweer Giethoorn

Giethoorn – Ook de brandweer in Giethoorn is op zoek naar nieuwe mannen en vrouwen die het dynamische en vrijwillige korps wil komen versterken.
Met name vrijwilligers die overdag kunnen “uitrukken” zijn hard nodig, doordat veel inwoners buiten hun woonplaats werken maakt het dit lastiger.
Geinteresseerden die nog met vragen zitten of een keer willen meekijken bij een oefening kunnen zich rechtstreeks wenden tot het korps via Facebook.
Direct solliciteren kan hier: https://www.brandweer.nl/wil-jij-bij-de-brandweer-werken

Als aftrap van hun nieuwe wervingsactie is er in samenwerking met Nieuws112 een nieuwe promotie video gelanceerd die actief gebruikt zal worden op verschillende kanalen.

Nieuws112

In opdracht van de brandweer Giethoorn hebben wij met spoed een korte video opgenomen ten behoeve van een lopende wervingsactie voor nieuwe vrijwilligers.
Omdat onze archiefbestanden erg weinig videobeeld bevat van het betreffende korps is verzocht om extra opnames te maken van “het uitrukken”.
Door de vrijwilligers werd hier enthousiast op gereageerd, en diezelfde dag konden er nog opnames gemaakt worden.
Omdat het een spoedopdracht betrof hebben wij in minder dan 12 uur tijd alle beelden gemaakt, gemonteerd en nabewerkt.

Fotopersbureau Steenwyck heeft in het kader van een positieve samenwerking belangeloos meegewerkt aan dit project.

Het betreffende filmpje is inmiddels al duizenden keren bekeken en wordt verspreid op Facebook, Nieuws-112.nl, Steenwijkerland.Nieuws.nl.
Daarnaast hebben wij de rechten van de video gedeeld met het korps waardoor zij de video oneindig mogen gebruiken op eigen kanalen.

In het verleden heeft Fotopersbureau Steenwyck nog een promotievideo gemaakt voor het werven van vrijwilligers. Dit was voor het korps in Steenwijk, hierbij werd enkel gebruik gemaakt van bestaande archiefbeelden en aangeleverde beelden van een externe partij.

Gerelateerde berichten

Benefiet Fancy Fair Wijkwerkplaats van start in West

Colin

Fietscontroles weer actief tijdens donkere dagen in Steenwijkerland

Colin

Spookachtig eng in binnenstad Steenwijk

Colin

Deze website gebruikt cookies om de bezoekervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hier akkoord mee gaat, maar je kan altijd de site verlaten. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy