Fotopersbureau Steenwyck

Auteursrechten

Colin

Fotopersbureau Steenwyck en haar ondersteunende merken waaronder onze site’s en facebookpagina’s “Nieuws112″ en “Steenwijkerland.Nieuws.nl” besteden veel tijd aan het gepubliceerde materiaal (audiovisuele beelden, foto’s en teksten) en zijn dan ook auteursrechtelijk beschermd. Tenzij anders vermeld zijn deze dan ook in het beheer van Fotopersbureau Steenwyck.
Al het geplaatste materiaal mag niet zomaar worden overgenomen,

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Fotopersbureau Steenwyck, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.
Het embedden van onze YouTube en Dailymotion video’s is toegestaan conform de normale mogelijkheid. Het downloaden en het uploaden onder eigen naam van de video’s echter niet, evenals het vervaardigen van screenshots uit video’s en deze te gebruiken als foto.

Mochten wij content aantreffen op een externe website zonder enige vorm van toestemming zullen wij deze in rekening brengen bij betreffende websitehouder.
De tarieven hiervan bedragen € 255 per foto of tekst en € 450 per video.

Fotopersbureau Steenwyck spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op de website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling.

Voor op de website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Fotopersbureau Steenwyck nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Wij worden bijgestaan door Aveon Incasso & Rechtsbijstand te Emmen.

Deze website gebruikt cookies om de bezoekervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hier akkoord mee gaat, maar je kan altijd de site verlaten. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy