Over Ons

Home / Over Ons

Dit is ons verhaal…

Wie zijn wij?

Jaren geleden zijn wij ontstaan onder de naam “BubbleSide Media” waarbij wij diverse online diensten aanboden waaronder webdevelopment en drukwerk oplossingen, in de loop der jaren is onze fotografie tak explosief gegroeid.
Door de aanhoudende groei is onze naam in 2016 veranderd naar Fotopersbureau Steenwyck waarmee onze hoofdfocus op de fotografie ligt maar wij nog net zo actief zijn in webdevelopment en drukwerk oplossingen.

Namens Fotopersbureau Steenwyck exploiteren wij onze eigen nieuwssite onder de Nieuws.nl franchise; Steenwijkerland.Nieuws.nl.
Daarnaast hebben wij jarenlang 112-nieuwssite “Nieuws-112.nl” onder onze hoede gehad. Op 4 juni 2019 is deze overgenomen door een externe partij en focussen wij ons op de Nieuws.nl nieuwssite.

Let op: Wij ontvangen meerdere meldingen over de Facebook pagina “112 steenwijkerland”. Dit is geen pagina die bij Fotopersbureau Steenwyck hoort.
Wij hebben hier geen connectie mee en zijn hier niet bij betrokken. Dit is een op zichzelf staande pagina.

Persoonlijk en betrokken…

Waarom kiezen voor ons?

Waarom kiezen voor Fotopersbureau Steenwyck als er talloze alternatieven mogelijk zijn? Of waarom zou ik betalen als ik het misschien ook gratis kan krijgen?

Heading

Persoonlijk

Bij ons krijg je een vast contactpersoon die altijd bereid is om mee te denken en waar nodig adviseert

Niet duur

Wij werken altijd met maatwerk tarieven afhankelijk van het doel en de grootte van uw bedrijf.

Vaste klanten acties

Wij waarderen onze klanten en dit laten wij altijd merken, regelmatig hebben wij hele aantrekkelijke actie’s voor onze vaste klanten.

24/7 beschikbaar

Onze fotografen zijn indien nodig 24 uur beschikbaar, ook op feestdagen.

Maak kennis met..

Ons Team